• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dubbelwandige Glazen

Ontdek de mooiste dubbelwandige glazen in de collectie van Kitchen & Deco. Met dubbelwandige glazen blijven jouw warme dranken langdurig warm en koude dranken lager koud. Doormiddel het dubbele sterke glas blijven de dranken langer geisoleerd en kun je optimaal genieten van een koude of warme drank.

Dubbelwandige Koffie & Theeglazen

Dubbelwandige glazen zijn erg populair en handig te gebruiken voor koffie en thee. Het design met de drank geven de glazen en mooie presentatie en de koffie of thee blijft ook nog eens langdurig warm. Doormiddel van de sterke dubbelwandige glazen wanden zijn de glazen gemakkelijk vast te pakken, zonder dat je handen aan de glazen brand. In de ruime collectie vindt je diverse moddellen en afmetingen en glazen met of zonder oor.

Dubbelwandige Glazen Kopen

In de kookwinkel van Kitchen & Deco koop je eenvoudig jouw nieuwe dubbelwandige glazen online. Gaat je voorkeur uit naar een standaard dubbelwandig glas of kies je toch liever voor een klassiek of modern design. Je vindt ze allemaal in de kookwinkel van Kitchen & Deco. Welk dubbelwandig glas kies jij?

Lees meer
Merken
Sale
Koffie-/ Theeglas Dubbelwandig 20cl ( Set van 2 )
Koffie-/ Theeglas Dubbelwandig 20cl ( Set van 2 )
€19,99 €15,05
Espresso Glas Dubbelwandig 6cl ( Set van 2 )
€15,40
Koffie-/ Theeglas Dubbelwandig 25cl ( Set van 2 )
€21,75
Koffie-/ Theeglas Dubbelwandig 20cl ( Set van 2 )
€19,99
Koffie-/ Theeglas Dubbelwandig 16cl ( Set van 2 )
€19,25
Koffie-/ Theeglas Dubbelwandig 35cl ( Set van 2 )
€18,35