• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Espresso Glazen

Ben jij een liefhebber van een sterke espresso? Hier vindt je de mooiste Espresso Glazen, waar je de lekkerste espresso's in kan serveren en uit kan drinken. Ontdek de ruime collectie espresso glazen hier en kies het glas welke jij mooi vindt.
Ben jij een echte espresso liefhebber? En ben je opzoek naar mooie nieuwe glazen voor jouw espresso's? In de ruime collectie espressoglazen vindt je bij Kitchen & Deco de perfecte glazen voor de lekkerste en sterkste espresso's. Met een groot assortiment van verschillende espressoglazen vindt je altijd een perfect glas. Welke kies jij?

Serveer en drink de perfecte Espresso

Koffie is één van de populairste warme dranken wereldwijd en we drinken dan ook dagelijks een heerlijk bakkie. Espresso is een sterk gezet kopje koffie van zeer fijngemalen koffiebonen. De espresso wordt in een korte tijd onder hoge druk gezet. Een goed gezette espresso kun je herkennen aan een laagje lichtbuine schuimige cremelaag. Een espresso bestaat uit circa 30ml en wordt vaak geserveerd is een espresso glas tussen de 6 en 10cl. Een goede espresso heeft een temperatuur tussen de 93-96 °C.

Dubbelwandige Espresso Glazen

Met de dubbelwandige espresso glazen van kitchen & deco blijft de koffie extra lang warm en kun je optimaal genieten van jouw espresso. Doormiddel van de dubbele wand blijft de warme drank lang geisoleerd en kun je de glazen vasthouden zonder je handen te branden. De dubbelwandige espresso glazen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en designs, met of zonder oor.

Glazen Espresso Kopjes

Espresso kopjes of glazen zijn verkrijgbaar in diverse soorten designs. Gaat jouw voorkeur uit naar naar een glaasje zonder oor? Of ga je toch liever voor een kopje met oor? Daarnaast vindt je bij Kitchen & deco espresso glazen met een opdruk en glazen met een modern of klassiek reliëf.

Espresso Glazen Kopen

In de kookwinkel van Kitchen & Deco koop je eenvoudig jouw nieuwe espresso glazen online. Gaat je voorkeur uit naar een standaard glaasje of kies je toch liever voor een klassiek of modern design. Je vindt ze allemaal in de kookwinkel van Kitchen & Deco. Welk espressoglas kies jij?
Lees meer
Merken
Espresso Glas Dubbelwandig 6cl ( Set van 2 )
€15,40
Koffie-/ Theeglas Dubbelwandig 16cl ( Set van 2 )
€19,25
Espresso Glas Easy Bar 10cl
€1,99
Espresso Glas Kaleido 10cl ( Set van 6 )
€10,50
Espresso Glas met Schotels Kaleido 10cl ( Set van 6 )
€21,25
Espresso Glas Dots 10cl ( Set van 6 )
€10,50
Espresso Glas Cube 10cl ( Set van 6 )
€10,50
Espresso Glas Voluto 9cl ( Set van 6 )
€8,49
Espresso Glas Chicco 8,5cl ( Set van 6 )
€11,99