• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Irish Coffee Glazen

Geniet nog meer van een heerlijke Irish Coffee met de mooie Irish coffee Glazen uit de collectie koffie glazen van kookwinkel Kitchen & Deco. Serveer de lekkerste Irish Coffee's of andere speciale koffie in deze glazen. Welk koffieglas kies jij?
Ben jij een echte liefhebber van Irish Coffee? Of een andere special coffee? Ontdek de mooiste irish coffee glazen in de collectie van Kitchen & Deco. Deze glazen geven jouw Irish coffee een prachtige presentatie zodat het drinken van deze koffie een ware belevenis is.

Welk Irish Coffee Glas kies jij?

In de collectie Irish coffee glazen vindt je diverse modellen glazen met verschillende afmetingen en designs. De populairste Irish coffee glazen zijn de glazen die voorzien zijn van een voet met een handige lage oor. Daarnaast vindt je ook modellen die ook geschikt zijn voor latte macchiato en andere speciale warme dranken zoals special coffee's en warme chocolade melk. Maak van jouw heerlijke koffie of andere warme drank een ware belevenis.

Irish Coffee Glazen Kopen

In de kookwinkel van Kitchen & Deco koop je eenvoudig jouw nieuwe Irish Coffee glazen online. Gaat je voorkeur uit naar een standaard glas of kies je toch liever voor een klassiek of modern design. Je vindt ze allemaal in de kookwinkel van Kitchen & Deco. Welk dubbelwandig glas kies jij?

Lees meer
Merken
Thee-/ Koffieglas Latino 42cl ( Set van 6 )
€23,75
Thee-/ Koffieglas Latino 29cl ( Set van 6 )
€3,39
Irish Coffee Glas 24cl ( Set van 2 )
€7,99
Irish Coffee Glas 26cl Mazagran ( Set van 6 )
€4,69
Irish Coffeeglas 24,5cl Touraine ( Set van 6 )
€24,99
Latte Macchiato Glas 38cl Vela ( Set van 2 )
€4,25
Sale
Latte Macchiato Glas 38cl Vela
Latte Macchiato Glas 38cl Vela
€6,99 €2,05
Irish Coffee Glas 26cl Colombian ( Set van 2 )
€3,65