• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Latte Macchiato Glazen

Waar drink jij je Latte Macchiato uit? Serveer de lekkerste latte macchiato's in de mooie latte macchiato glazen uit de collectie van Kitchen & deco. Ben jij een liefhebber van koffie? Wordt een echte barista en ontdek de latte macchiato glazen hier
Ben jij een echte liefhebber van Latte Macchiato's? Of een andere special coffee? Ontdek de mooiste latte macchiato glazen in de collectie van Kitchen & Deco. Deze glazen geven jouw latte macchiato koffie een prachtige presentatie zodat het drinken van deze koffie een ware belevenis is.

Welk Latte Macchiato Glas kies jij?

In de collectie latte macchiato glazen vindt je diverse modellen glazen met verschillende afmetingen en designs. De populairste latte macchiato glazen zijn de glazen die een hoog model hebben en zijn voorzien handige oor aan de zijkant. Daarnaast vindt je ook modellen die ook geschikt zijn voor Irish coffee en andere speciale warme dranken zoals special coffee's en warme chocolade melk. Maak van jouw heerlijke koffie of andere warme drank een ware belevenis.

Latte Macchiato Glazen Kopen

In de kookwinkel van Kitchen & Deco koop je eenvoudig jouw nieuwe latte macchiato glazen online. Gaat je voorkeur uit naar een standaard glas of kies je toch liever voor een klassiek of modern design. Je vindt ze allemaal in de kookwinkel van Kitchen & Deco. Welk koffieglas kies jij?

Lees meer
Merken
Koffie-/ Theeglas Dubbelwandig 35cl ( Set van 2 )
€18,35
Thee-/ Koffieglas Latino 42cl ( Set van 6 )
€23,75
Thee-/ Koffieglas Latino 29cl ( Set van 6 )
€3,39
Koffie- Theeglas Voluto 50cl ( Set van 6 )
€22,50
Sale
Latte Macchiato Glas 38cl Vela
Latte Macchiato Glas 38cl Vela
€6,99 €2,05
Irish Coffee Glas 26cl Colombian ( Set van 2 )
€3,65
Latte Macchiato Glas 38cl Vela ( Set van 2 )
€4,25