• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Groente · Fruit · Kruiden

KEUKENGEREI VOOR GROENTE

 

Bij kitchen & Deco vindt je alle keukenhulpjes en accessoires voor het verwerken en bereiden van groente. De ruime collectie biedt voor iedere bereiding een handig keukenhulpje, maar ook keukengerei voor dagelijks gebruik. Ontdek de groentesnijders waarmee je handig, snel en veilig allerleri groentes mee kan snijden net zoals een professional. Met de citruspersenmaak je binnen handomdraai je lekkerse vruchtensappen om zo op te drinken of voor in jouw gerechten. Met de keukenraspen rasp je diverse groente of Fruit eenvoudig tot het gewenste formaat.

 

KEUKENGEREI VOOR FRUIT

 

Ga je aan slag met fruit? Dan ben je in kookwinkel Kitchen & Deco aan het juiste adres voor alle keukenhulpjes voor het verwerken en bereiden van fruit. In de collectie fruitschiller vindt je o.a. dunschillers, schilmesjes, spiraalsnijders, en decoratiemesjes. Eenvoudig en functioneel in gebruik. Ontdek ook onze ontpitersappelboren, en slacentrifuges de bereiding een stuk makkelijker maken.

 

KEUKENGEREI VOOR KRUIDEN

 

Ben jij een echte kookliefhebber of hobby-kok die graag met verse kruiden werkt? Dan vindt je bij Kitchen & Deco diverse keukenasseccoires om hier mee aan de slag te gaan. Ontdek de mooie vijzels waarmee je o.a. heerlije pesto's, marinades en kruidenmelagnes mee kan maken. Heb je thuis een kruidentuintje of verse kruiden in pot in de keuken staan? Met de kruidenscharen snip je vele malen sneller al jouw verse kruiden. Een van onze toppers zijn ook de knoflookpersen welke onmisbaar zijn in de keuken van iedere kookliefhebber.

 

KEUKENGEREI VOOR AARDAPPELS

 

Voor het bereiden van aardappels vindt je bij kookwinkel Kitchen & deco handig keukengerei. Ga je zelf heerlijke verse friet maken? Bekijk dan eens de fietsnijders die snijden van de aardappels super makkelijk maakt. Met de aardappelstampers stamp je eenvoudig allerlei stampotten en purees. Voor het maken van puree kun je ook één van de pureeknijpers kiezen, zo maak je de fijnste en zachtste aardappelpurees binnen een handomdraai.

 

KEUKENGEREI MERKEN

 

Er zijn enorm veel keukenaccesoires en keukenhulpjes die ons het bereiden en verwerken van groente, fruit, kruiden en aardappel een stuk aanvoudig maken. In onze kookwinkel vindt je kook- en keukengerei van de beste kwaliteit. Kitchen & Deco is officieel dealer van de volgende mooie merken;
• Westmark
• OXO
• Brabantia
• Chef'n
• Cosy & Trendy

Naast deze mooie merken keukengerei vindt je nog allerlei keukentools die eenvoudig bestelt in de webshop. Omdat wij officieel dealer zijn van de beste A-merken koop je al jouw keukengerei voordelig en profiteer je van de scherpste aanbiedingen.

Lees meer