• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Groentesnijders & Fruitsnijders

Groentesnijders & Fruitsnijders

In de kookwinkel van Kitchen & Deco vindt je een ruime keuze aan allerlei fruit en groentesnijders. Of je nu aan de slag gaat met aardappels, fruit of groente je vindt voor iedere bereiding een passende snijder. Naast onze collectie mandolines waar je ook snel en eenvoudig groente en fruit mee kan snijden zijn er nog vele snijders om alle groente en fruit te verwerken.


Appelsnijder

De appelsnijder is een populair keukengerei in de keuken en super handig te gebruiken. Eet jij vaak een appeltje en loop je altijd te stoeien met een schilmesje? Met de appelsnijders uit de kookwinkel van kitchen & Deco duw je met één beweging de appel in parten en wordt de kern eruit gesneden.


Fruitsnijder kopen

In de collectie fruitsnijders vindt je allerlei snijders voor diverse bereiding zoals het snijden van plakjes, blokjes, of reepjes. Een aantal soorten fruit zijn wat lastiger om te snijden zoald een ananas, mango of een avocado. Bij kookwinkel Kitchen & Deco vindt je handige keukenhulpjes die de bereiding hierdoor een stuk gemakkelijker maken. Van een mangosnijder tot een meloensnijder en van een ananassnijder tot een avocadosnijder. Je vindt het allemaal online in de kookwinkel.


Groentesnijder kopen

Groentesnijders zijn er in vele soorten en maten en zorgen dat je extra tijd bespaart in de keuken. Even snel een uitje snijden met een van de uiensnijders? Of ga je creatief aan de slag met groente? Bekijk dan eens de keukengadgets, waar je leuke groentes mee kan verwerken. Bij kookwinkel Kitchen & Deco bestel je eenvoudig en voordelig alle fruitsnijders en groentesnijders online. Heb je een vraag over een product? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder.
Lees meer
Merken
Aardappel-/ Groentesnijder
€35,75
Appelsnijder RVS/Kunststof 18cm
€11,25
Citrus Spiraalsnijder Geel
€14,75
Scoop N Slice Mangosnijder
€20,00
Japanse Groentesnijder
€99,85
Radijssnijder 25cm
€13,95
Tomatensnijder RVS Professional
€289,25