• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

2.500 artikelen in Pasta & Pizza


 
 
 
 
 


Hoge kortingen op keukenartikelen

Keukengerei voor Pizza

Ben jij een echte pizzaliefhebber? Dan maak je natuurlijk zelf je eigen pizza's. In de kookwinkel van Kitchen & Deco ben je dan aan het juiste adres. Wij hebben alle benodigdheden om zelf pizza's te maken.
Van Pizzaplaten en Pizzascheppen tot aan de pizzasnijders om gemakkelijk de pizza's te snijden zonder te morsen. Denk ook aan mooie pizzaborden om de pizza's op te serveren.
 

Keukengerei voor pasta's

Pasta's zijn erg populair en het liefste maken we het zelf van eigen deeg. Bij Kitchen & Deco vindt je alle keukenbenodigdheden om zelf pasta's te maken. Voor het maken van eigen gemaakte pasta's kan de pastamachine niet ontbreken. Voor de echte hobby-koks en liefhebbers die uitgebreid aan de slag willen vindt je in onze collectie ook pasta opzetstukken voor pastamachines om verschillende soorten pasta's te maken. Met de pasta accessoires zoals de raviolimakers en de pasta droogrekken maak je zelf eenvoudig je eigen pasta's zoals een echte Italiaanse chef-kok. Denk ook aan de handige spaghettilepels en de pastatangen om pastagerechten op te dienen.