• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betalingen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Het is mogelijk om bij Kitchen & Deco met de volgende betaalmiddelen te betalen. Alle betaalmogelijkheden zijn 100% Veilig en vertrouwd.

 • iDEAL
 • Paypal
 • Afterpay ( achteraf betalen )
 • Mastercard
 • Visa
 • Bankoverschrijving
 • Maestro
 • Bancontact / Mister Cash
 • SOFORT Banking
 • CASH ( alleen bij afhalen )
 • Bitcoin
 • Belfius
 • KBC
 • Pin ( Alleen bij afhalen )


iDEAL PayPal MasterCard Bank transfer Visa Maestro Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking Bitcoin Cash AfterPay NL B2B Digital Invoice Belfius

 

Kan ik ook achteraf betalen?

Ja! dan kan. Wanneer u kiest voor betaling met afterpay, kunt u veilig en vertrouwd de bestelling achteraf betalen met je afterpay account.

Informatie achteraf betalen met afterpay

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)
AfterPay voert voor www.veluwhoreca.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.veluwhoreca.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €250,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €500

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland - Bedrijven) AfterPay voert voor Veluwhoreca.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Veluwhoreca.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 500 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €750. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. 

 

Is de levertijd afhankelijk van mijn betaling?

Na het plaatsen van je order kunt u direct betalen met één van de betaalmogelijkheden die u wilt. Na een geslaagde transactie wordt de order direct in behandleing genomen.
Kiest u als betaalmiddel afterpay? Dan wordt de order direct verwerkt en kunt u achteraf betalen in uw afterpay account.
Wanneer U kiest voor eigen bankoverschrijving kan de verwerkingstijd 1-3 werkdagen langer duren.

 

Factuur en financiële details

Het opvragen van uw factuur

We bewaren de factuur online in uw account. Zo kunt uzelf altijd de factuur inzien, downloaden of printen. Wilt u nu direct uw factuur bekijken of downloaden? Klik hier om naar je account te gaan.

Heeft u geen acoount aangemaakt bij het plaatsen van uw bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

Betalen factuur

Als u heeft gekozen om de factuur met uw eigen bank over te maken bij Veluw Horeca, kunt u het openstaande bedrag zelf overmaken met internetbankieren. Vergeet niet uw factuurnummer niet te vermelden bij de omschrijving.

Factuur Wijzigen

Zodra uw bestelling is verzonden, kunnen wij de gegevens op de factuur niet meer aanpassen.

Zakelijke factuur

Bij iedere bestelling ontvangt u een factuur met BTW. Als u kiest in het bestelproces voor ''zakelijke klant'' kunt u eenvoudig de bedrijfsnaam en gegevens invullen ( deze zal ook op de factuur komen te staan ).

 

Wanneer wordt mijn creditfactuur terugbetaald?

Zodra wij uw pakket hebben ontvangen en deze voldoet aan de retoursvoorwaarden, krijgt u automatisch binnen 14 werkdagen na de dag van ontvangst, het bedrag van de ( gecrediteerde artikelen), teruggestort op uw rekening. In de meeste gevallen zal dit automatisch worden teruggeboekt met de betaalmethode welke u heeft gekozen tijdens het bestellen. U ontvangt per e-mail automatisch de creditnota voor uw administratie.

 

 

Hulp nodig? Wij zijn er elke dag speciaal voor u!

Vragen over een product?, of een algemene vraag? Kitchen & Deco staat dagelijks voor al uw vragen klaar!

Kitchen & Deco Klantenservice

Bezoek & Kantooradres
De Savorninlohmanstraat 90
3904 AT Veenendaal

Showroom & Magazijn
De Savorninlohmanstraat 90
3904 AT Veenendaal

Veluw International V.O.F.
KVK: 71256490 | KVK Amsterdam
IBAN: NL49 SNSB 0898 4392 72
BTWnr: 210415228B02
BIC: SNSBNL2A

Tel: +31 (0)318 - 304747

E-mail: info@kitchen-deco.nl
Web: www.kitchen-deco.nl.nl